Zilver verzorgt uw tepels snel en veilig

Zilver staat al eeuwenlang bekend om zijn unieke eigenschappen en toepassingen. In het dagelijks leven wordt zilver vaak gebruikt in sieraden en andere voorwerpen

Zilver staat al eeuwenlang bekend om zijn unieke eigenschappen en toepassingen. In het dagelijks leven wordt zilver vaak gebruikt in sieraden en andere voorwerpen. Tegenwoordig wordt zilver veel toegepast vanwege zijn praktische voordelen. Zo werden zilveren munten vroeger in melk, water of wijn geplaatst om deze langer vers te houden. Zilver wordt daarom gewaardeerd om zijn veelzijdigheid en lange traditie in verschillende toepassingen.

ZILVER&MOEDERMELK-1

Zilver en Moederschap

Zilver wordt ook gewaardeerd om zijn rol in het welzijn van moeders. Zilveren beschermkapjes worden soms gebruikt om ongemakken te verlichten. Ze zijn doorgaans nikkelvrij, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een nikkelgevoeligheid. De zilveren kapjes zijn ontworpen om comfort te bieden en een prettige ervaring te ondersteunen.

Zilver blijft een fascinerend element dat zowel in traditionele als moderne contexten zijn waarde behoudt.

ZILVER&MOEDERMELK

Natuurlijke start met borstvoeding

Borstvoeding is de meest natuurlijk start voor je baby. Het zit boordevol afweerstoffen die jouw baby beschermen tegen ziekte. Het geven van moedermelk is ook uitermate belangrijk voor de hechting tussen moeder en kind. Het huid-op-huid contact en het vrijkomen van het hormoon oxytocine bij het geven van borstvoeding schept een band tussen moeder en kind. Deze vorm van moederliefde is ontzettend intiem en, mede dankzij het hormoon oxytocine, rustgevend voor zowel moeder als kind.

Duurzaamheid

De zilverkapjes kunnen na gebruik worden omgesmolten tot sieraad.
Een moedermelk sieraad is een heel uniek, bijzonder sieraad. Het kan een steun zijn, een herinnering aan de borstvoedingstijd met uw kindje.

Lees over de bevindingen en ervaringen van moeders