Duurzaam; voor onze kinderen

Duurzaam; voor onze kinderen

‘Groene’ samenleving

Momenteel schieten ‘groene’ producten en diensten als paddestoelen uit de grond. Deze beweging gaat hand in hand met de bewustwording van de maatschappij dat er noodzaak is om anders met onze aarde om te gaan. Gisteren nog liepen in Amsterdam tienduizenden mensen mee aan de Klimaatmars. Er is een verandering gaande van bewuster eten, biologische producten en ‘groene’ energie tot back to basic, duurzame producten en een gezondere lifestyle. Zilverkapjes is één van die producten.

https://www.deduurzamekaart.nl/borstvoeding-zilverkapjes-genezen-tepelkloven-en-spruw/

Zilverkapjes genezen

Daar waar wij hopen dat bovenstaande voorbeelden wortel schieten en de ‘groene’ trend overleven weten wij zeker dat Zilverkapjes blijvend zijn. Het is namelijk geen nieuw product. Van oudsher is het bekend dat zilver een anti bacteriële en anti virale werking heeft. Het is een natuurlijke eigenschap van zilver. 

Eén product voor de hele borstvoedingsperiode

Voorkomen is beter dan genezen zegt men wel. Door het gebruik van Zilverkapjes door moeders die borstvoeding geven kunnen akelige kwalen als tepelkloven, spruw en infecties voorkomen worden. Hierdoor hoeven zij geen gebruik te maken van milieubelastende medicatie of hulpmiddelen om weer van de kwaaltjes af te komen. Met de Zilverkapjes heb je gedurende de hele borstvoedingsperiode een duurzaam product dat jouw lichaam ondersteund en waar nodig geneest op geheel natuurlijke wijze. Na deze periode kan je het product doorgeven aan een ander, verkopen of het laten omsmelten tot een persoonlijk sierraad. 

https://innerjewels.nl/moedermelksieraden/zilverkapjes-en-moedermelk-sieraden/

Natuurlijk zou het commercieel gezien veel slimmer zijn een wegwerp product te ontwikkelen zodat wij er talloze van kunnen verkopen. Maar daar geloven wij niet in. Waar wij wel in geloven zijn duurzame producten. Producten die goed zijn voor mens en maatschappij maar ook voor het milieu en de aarde die wij onze kinderen nalaten. Een milieubewust product dat onze gezondheid ten goede komt en indirect ook de gezondheid van onze kinderen. Borstvoeding is de beste voeding die een baby kan krijgen. Hoe prettiger de borstvoedingsperiode verloopt hoe groter de kans dat deze periode langer zal aanhouden. 

Zilverkapjes in het buitenland

Het dragen van een Zilveren Kapje op je tepel wérkt. Met Zilverkapjes hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden. Het product staat als een huis.In Italië, Zwitserland en Engeland bewijzen de Zilverkapjes al hun effectiviteit. Met de bewustwording van de maatschappij hopen wij ook dat Zilverkapjes in Nederland de erkenning krijgt die ze verdient. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *