Eén product voor de hele borstvoedingsperiode

Eén product voor de hele borstvoedingsperiode

Voorkomen is beter, zegt men wel. Door het gebruik van Zilverkapjes door moeders die borstvoeding geven kunnen akelige ongemakken als ruwe tepels en schrale tepels afgeweerd worden. Hierdoor hoeven zij geen gebruik te maken van milieubelastende medicatie of hulpmiddelen om weer van de kwaaltjes af te komen.

Met de Zilverkapjes heb je gedurende de hele borstvoedingsperiode een duurzaam product dat jouw lichaam ondersteund en waar nodig geneest op geheel natuurlijke wijze. Na deze periode kun je het product doorgeven aan een ander, verkopen of het laten omsmelten tot een persoonlijk sierraad. 

Zilverkapjes en moedermelk sieraden

Natuurlijk zou het commercieel gezien veel slimmer zijn een wegwerp product te ontwikkelen zodat wij er talloze van kunnen verkopen. Maar daar geloven wij niet in. Waar wij wel in geloven zijn duurzame producten. Producten die goed zijn voor mens en maatschappij maar ook voor het milieu en de aarde die wij onze kinderen nalaten. Een milieubewust product dat onze gezondheid ten goede komt en indirect ook de gezondheid van onze kinderen. Borstvoeding is de beste voeding die een baby kan krijgen. Hoe prettiger de borstvoedingsperiode verloopt hoe groter de kans dat deze periode langer zal aanhouden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *